ASH u Rijeci predstavio kandidate za 7. i 8. izbornu jedinicu

Akcija socijaldemokrata Hrvatske (ASH) večeras je u Rijeci predstavila kandidate na listama za 7. i 8. izbornu jedinicu, a u 8. izbornoj jedinici ASH izlazi zajedno s Alijansom za pravdu i mir.

Predsjednik ASH Zlatko Klarić i prvi na listi u 7. izbornoj jedinici rekao je da je sadašnja vlast pogriješila što se nije odmah po dolasku na vlast obračunala s kriminalom počinjenim u pretvorbi i privatizaciji. To je, po njemu, jedan od osnovnih razloga značajnog povećanja broja nezaposlenih.

Kazao je da će ASH tražiti poništenje privatizacije i nacionaliziranje imovine u zemlji, koju bi zatim trebalo podijeliti radnicima u obliku dionica.

Govoreći o stanogradnji po POS-u, rekao je da tu država zarađuje na mladim ljudima jer da to nije ni masovna, ni socijalna izgradnja.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi na listi te političke stranke u 8. izbornoj jedinici Veljko Barbieri ocijenio je da je alternativa političkoj blokovskoj podjeli Hrvatske razjedinjena i da se na ovim izborima ponovno pokazuje politička nezrelost kroz, kako je rekao, "inflaciju riječi, obećanja i praznih priča, a bez prave i jasno profilirane alternative".

Ustvrdio je da je ASH jedini pravi pokušaj alternativnog razmišljanja.

(Hina) dsil dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara