Atlantic Grupa i Zvečevo zajedno na makedonskom tržištu

ATLANTIC GRUPA je sa Zvečevom potpisala ugovor o distribuciji njihovog konditorskog asortimana na makedonskom tržištu. Brandovi Zvečeva u Atlanticovoj distribuciji uključuju: Mikado, Super, Mond, Braco i Seka, Samo Ti i Volim Te, priopćeno je iz Atlantic Grupe.

Novim ugovorom Atlantic Grupa dodatno učvršćuje poziciju vodećeg distributera robe široke potrošnje u regiji, kao i poziciju jednog od najznačajnijih distributera u Makedoniji.

"Sa snažnijim nastupom u Makedoniji Atlantic Grupe je krenuo polovicom godine putem akvizicije lokalne tvrtke Vičiški komerc. Ovim je preuzimanjem zaokružen regionalni distribucijski sustav Atlantic Grupe, a rezultati su vidljivi nakon vrlo kratkog vremena. Pri preuzimanju smo rekli da u novu tvrtku donosimo svježi kapital, visokorazvijeni distribucijski know-how te nove principale u distribucijski portfelj", komentirao je Srećko Nakić, Atlanticov potpredsjednik Odjela distribucije.

Do kraja godine Atlantic u Makedoniji planira rast prometa od 20 posto, a planira se i uvrštavanje proizvoda novih principala u distribucijski portfelj. Atlanticov distribucijski sustav danas pokriva tržišta Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije i Makedonije te međunarodnim principalima na svim tim tržištima osigurava distribucijske usluge najvišeg standarda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara