Australci u Dubrovniku napali policajca i Baranjca jer su pokušali pomoći njihovom prijatelju

U NOĆI sa utorak na srijedu prilikom održavanja techno-partya u blizini dubrovačkog hotela Belvedere sa zidića je na krov bazena za kupanje pao 22-godišnji australski državljanin Jeremy Paul McDonnell.

Krov je pukao, a McDonnell je pao na betonsko tlo bazena prilikom čega je, kako je kasnije utvrđeno, zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

22-godišnji M.F. iz Bilja nalazio se u blizini mjesta događaja te je pokušao pomoći Australcu i dati mu prvu pomoć, međutim na njega su tom prilikom nasrnuli državljani Australije 22-godišnji Joshua Robert Agius te 21-godišnji Nicholas Edward Butler, te ga rukama i nogama počeli udarati po tijelu.

To je vidio službenik Policijske postaje Dubrovnik koji se nalazio u blizini te je pokušao spriječiti daljnje napade na Biljanina, međutim mladi Australci su i njega napali, zbog čega su službenici PP Dubrovnik morali upotrijebiti fizičku snagu i staviti im lisice kako bi ih priveli u policijsku stanicu.

Nakon kriminalističke obrade protiv Agiusa bit će podnesena kaznena prijava te će biti priveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku, a protiv Agiusa i Butlera podnesene su i prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, te su obojica kažnjeni novčanom kaznom.

A.H. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara