Autocentar Dankić darivao dječji vrtić Požega i Centar za dijete

OVLAŠTENI Opel partner Autocentar Dankić darovao je povodom Svetog Nikole Dječji vrtić Požega i humanitarnu organizaciju Centar za dijete u prostorima novootvorenog prodajno-servisnog centra.

Za mališane iz Dječjeg vrtića Požega pripremljene su igračke, dok je neprofitna organizacija Centar za dijete, osim igračaka, dobila i donaciju dječje hrane. Donaciju su preuzele gđa Vera Goluža, ravnateljica Dječjeg vrtića Požega i prim. mr. dr. Zdenka Paić, stručna voditeljica Centra za Dijete, koja je naglasila da će donirana dječja hrana razveseliti mnoge siromašne obitelji o kojima Centar brine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvorenju je prisustvovao i požeški gradonačelnik g. Zdravko Ronko, koji je pozdravio humanitarnu akciju Autocentra Dankić. Mali polaznici Dječjeg vrtića Požega dodatno su uljepšali događaj kratkim igrokazom. AC Dankić počeo je svoje poslovanje u Slavonskom brodu 1993. godine, a u Požegi je prisutan od 1999. na adresi Njemačka ulica 3. Od sada, AC Dankić u Požegi posluje i u Osječkoj ulici 66.

Novootvoreni prodajno-servisni zauzima površinu 4000 kvadratnih metara otvorenog prostora i 800 kvadratnih metara zatvorenog prostora, uz parkiralište za korisnike servisa i kupce vozila. «Stručan tim od 11 zaposlenika osposobljenih prema visokim Opelovim standardima pružit će vlasnicima i zaljubljenicima u Opelova vozila vrhunsku kvalitetu usluge, kao što su naši klijenti navikli», obećao je g. Ilija Dankić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara