Automobil Rene Sinovčića amortizirao rušenje balkona krcatog maloljetnicima

Automobil Rene Sinovčića amortizirao rušenje balkona krcatog maloljetnicima

TRI MLAĐE osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede, kada se s visine od četiri metra srušio balkon u Novigradu pokraj Zadra, na kojem je bilo osmero djece i tinejdžera. Nesreća se dogodila na balkonu zgrade Lučke kapetanije, a društvo je gledalo Ribarsku večer koja se te večeri održavala u Novigradu.

Sinovčić: Glavno da su djeca dobro

Posljedice bi možda bile daleko veće da pad balkona nije amortizirao automobil kontroverznog zadarskog poduzetnika i bivšeg nogometnog suca Rene Sinovčića. "Šteta na automobilu je znatna, ali glavno je da su djeca dobro", rekao je Sinovčić za Večernji list.

Među maloljetnicima na balkonu nalazio se i sin pomoćnog trenera košarkaške reprezentacije Dražena Anzulovića, koji je opisao cijeli događaj.

"To je bilo strašno. Sve se urušilo u samo nekoliko sekundi. Svi smo popadali osim jednoga, koji je ostao visjeti. Da nije bilo auta na koji smo padali i hvatali se bilo bi vjerojatno i gore. Koliko čujem, osim što su se neki natukli, jedan od nas koji je bio u bolnici je možda slomio rame" rekao 17-godišnji A.A. za Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anzulović za nesreću saznao u Pekingu

Vijest o nesreći Dražena Anzulovića dočekala je u dalekom Pekingu gdje se košarkaška reprezentacija priprema za Olimpijske igre.

"Kada sam izlazio iz aviona u Pekingu o svemu me obavijestila supruga. Bio je to jedan od većih šokova u mom životu. Sva sreća da je Reno Sinovčić parkirao auto ispod balkona jer je sve moglo biti tragično" rekao je Zula za Večernjak.  

Mještani Novigrada prestravljeni su događajem, a mnogi od njih govore kako bi djeca trebala "uplatiti misu zahvale što su ostali živi".  Naime, da nije bilo automobila sve bi se pretvorilo u tragediju.

R.I.
Foto: Zadarsport

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara