Automobilom udarila tročlanu obitelj kraj Virovitice, majka na mjestu mrtva

TEŠKA prometna nesreća potresla je sinoć nakon 22 sata mjesto Suhopolje kraj Virovitice. 31-godišnja vozačica žutog Renaulta virovitičkih registarskih oznaka udarila je tročlanu obitelj koja se vraćala kući s karmina.

35-godišnja majka na mjestu je smrtno stradala, njen je 37-godišnji suprug zadobio teške tjelesne ozljede, a teške i po život opasne ozljede zadobio je i njihov malodobni sin, saznali smo od glasnogovornika PU virovitičko-podravske Josipa Štajdohara.

Vozačica Renaulta vraćala se kući s posla u kasnim večernjim satima iz pravca Suhovara prema Virovitici i s kolnog traka prešla na dio bankine po kojem se kretala obitelj. Ne zna se zašto je vozačica prešla na bankinu, ali Štajdohar nas je izvijestio i kako je u trenutku nesreće na cesti bio gust promet. Kako se obitelj u trenutku nesreće vraćala s karmina, vjerojatno su bili obučeni u crno pa je moguće da ih vozačica nije ni primijetila.

Utvrđeno je da vozačica nije bila pod utjecajem alkohola, a policija nije još uspjela s njom razgovarati jer je nakon događaja prevezena u bolnicu.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara