Bandić daje 2.000 kuna regresa i 500 kuna božićnice

Tekst: J.C.
Foto: Drago Sopta / Cropix

GRAD ZAGREB isplatit će 2.000 kuna regresa i 500 kuna božićnice zaposlenicima firmi koje se financiraju iz gradskog proračuna! Također je najavljeno da je moguće da će božićnica biti i veća ukoliko se proračun bude punio bolje od predviđanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat je to dogovora sindikalnih predstavnika s vodećim ljudima Grada Zagreba. Također je dogovoreno kako će se idući tjedan potpisati novi kolektivni ugovori s članovima onih sindikata kojima su ugovori istekli. Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Hrvatske – Podružnica Sindikata Gradske uprave Grada Zagreba će, pak, potpisati aneks postojećeg ugovora.

Pregovore je u ime Grada Zagreba vodio Milan Bandić, a u ime zaposlenika sudjelovali su predstavnici Sindikata vatrogasaca Grada Zagreba, Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH – Podružnice Sindikata Gradske uprave Grada Zagreba, Podružnica Profesionalnih Vatrogasaca JVP-a Grada Zagreba, Sindikata radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske, Sindikata odgoja i obrazovanja Hrvatske, Hrvatskog sindikata djelatnika u kulturi i Nezavisnog sindikata bibliotečnih djelatnika Hrvatske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara