Bandić: Ima ljepših i pametnijih od mene, ali oni nisu dobili izbore

Tekst: J.C.
Foto: Davor Žunić / Cropix

"JA SAM lijep i pametan. A iako ima ljepših i pametnijih od mene, oni nisu u Zagrebu pobijedili na izborima za gradonačelnika", u svom je stilu novinarima kazao Milan Bandić koji je svoju "predsjedničku kampanju" danas nastavio u Opatiji. Bandić je posjetio svog stranačkog kolegu Ivu Dujmića, nedavno izabranog gradonačelnika Opatije, s kojim je nastavio razvijati prijateljstvo između Opatije i Zagreba, ovjereno poveljom koju je potpisao bivši gradonačelnik Amir Muzur.

Iako je svom mladom kolegi vjerojatno udijelio neke savjete o vođenju grada, koje je skupio tijekom devetogodišnjeg iskustva u Zagrebu, na upit je li mu dao i kakav dobar savjet za opstanak u politici Bandiću je naglo nestao smiješak s lica. "Nisam ja političar, ja sam sluga grada Zagreba! Nisam ja tu došao da razgovaramo o politici, već kako ćemo unaprijediti grad", rekao je Bandić objasnivši kako pravi gradonačelnik mora "16 sati dnevno orati za dobrobit građana".

Na novinarsko pitanje zašto proteklih dana luta uzduž i poprijeko Lijepe naše, što je mnoge podsjetilo na predsjedničku kampanju, umjesto da se odmara u Vili Zagreb na Mošćeničkoj Dragi, Bandić je odgovorio: "Odmarat ću se kad odem u mirovinu. Dakle nikad".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara