Beba umrla od ozljeda, liječnici se bore za život osmogodišnje djevojčice

Beba umrla od ozljeda, liječnici se bore za život osmogodišnje djevojčice
ŠESTOMJESEČNI dječak, koji je teško ozlijeđen u udaru putničkog vlaka u osobni automobil na željezničkom prijelazu u Lugu Zabočkome, umro je od teških ozljeda glave u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti u koju je dovezeno još dvoje ozlijeđene djece.

Putnički vlak udario je jučer oko 18 sati osobni automobil na željezničkom prijelazu. Na mjestu nesreće poginuo je 37-godišnji Darko Horvat iz Oroslavja koji se s troje maloljetne djece i suprugom vozio prema Zaboku. Dvoje djece je potom s teškim ozljedama glave, a treće s lakšim ozljedama prevezeno u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti. Majka, 32-godišnja Dragica Horvat u nesreći je lakše ozlijeđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Najmlađe dijete obitelji Horvat, šestomjesečni dječak umro je od teških ozljeda glave sat vremena nakon dolasku u bolnicu, dok je osmogodišnja djevojčica podvrgnuta operativnom zahvatu. Djevojčica je u komi i u životnoj opasnosti, doznaje se od dežurnog neurokirurga Miroslava Gjurašina.

Treće dijete, šestogodišnji dječak zadobio je potres mozga i u dobrom je stanju, kao i majka, kazao je Gjurašin.

Prema prvim izvješćima krapinsko-zagorske Policijske uprave nakon nesreće, majka i troje djece nisu bili u životnoj opasnosti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara