Bebu smaknuo u kolijevci, djevojčicu dok je pisala zadaću

PU ISTARSKA tek će na press konferenciji koja je zakazana za 11 sati iznijeti detalje o stravičnom pokolju koji se dogodio sinoć u Puli.

Još uvijek se ne zna tko je pronašao tijela pet članova obitelj Voschion, dok su se sinoć mogle čuti informacije kako je to bio susjed, jutros se razvila priča kako je likvidiranu obitelj pronašao 16-godišnji sin hladnokrvnog ubojice. Prema drugim informacijama on je došao kući nedugo nakon početka očevida, a da se nešto dogodila primijetila je susjeda koja je svog supruga poslala da provjeri što je bilo, te je on pronašao mrtve. Kako se doznaje 16-godišnjaku će biti pružena psihološka pomoć.

Očevid na mjestu tragedije trajao je do četiri sata ujutro, saznaje barkun.hr, a nakon toga na licu mjesta ostao je samo jedan policajac. Privođenje hladnokrvnog ubojice sucu očekuje se tijekom dana.

Jučer oko 19.20 sati 46-godišnji je Damir Voschion hladnokrvno metkom u glavu prvo upucao brata Deana i njegovu suprugu Natašu, zatim njihovo dvoje djece, dvomjesečnog dječaka te sedmogodišnju djevojčicu, neslužbene su informacije. Beba se nalazila u kolijevci u vrijeme ubojstva, a djevojčica navodno za radnim stolom za kojim je pisala zadaću. Tada je ubojica otišao na kat gdje je živio njegov otac te jednim metkom u glavu likvidirao i njega. Svi su živjeli u istoj kući, na različitim katovima. Majka Milena nalazi se u bolnici, što joj je vjerojatno spasilo život.

Prema susjedima oni su bila mirna obitelj, no doznaje se kako su braća već više godina bila u sukobu.

Nakon što je smaknuo svoju obitelj Damir Voschion izašao je pred policiju vičući "Sve sam ih pobio!".

Detalje događaja, te motiv otkrit će PU istarska na konferenciji za novinare.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara