Benzinska postaja u Zagrebu opljačkana dva puta u istoj noći

BENZINSKA postaja" Europetrola" u Novoj Branimirovoj noćas je u manje od tri sata dva puta bila meta maskiranih razbojnika, drugi put nakon što je policija obavila očevid, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Najprije su dvojica maskiranih nenaoružanih razbojnika, kako kažu u policiji, prisilila dvojicu radnika - 53-godišnjaka i 26-godišnjaka da im predaju novac iz blagajne. Razbojnici su uzeli 9700 kuna i pobjegli, a radnici, od kojih je stariji lakše ozlijeđen, pozvali su policiju, koja je obavila očevid.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odlaska policije nastavili su raditi ne sluteći da im se sprema novo "iznenađenje". Naime, u 1,40 sati u benzinsku su postaju upala dvojica maskiranih razbojnika, ovaj put naoružani pištoljima i sprejem suzavcem, te su 53-godišnjeg radnika, već ozlijeđenog u pljački, prisilili da im da novac. Razbojnici su uzeli samo 500 kuna "zahvaljujući" pljačkašima koji su bili brži, te su pobjegli automobilom nepoznatih registracijskih oznaka. Za dva para razbojnika policija traga.

Na drugom kraju grada - u Priobalnoj ulici na Črnomercu jutros u 5,30 sati žrtva razbojstva bio je 68-godišnji čuvar građevinske tvrtke "Pionir". Trojica nepoznatih muškaraca su ga svladali i vezali, a zatim su obili metalnu kasu i uzeli veću novčanu svotu. Još nije utvrđeno koliko su novca ukrali, no neslužbeno se doznaje da su u kasi bile plaće za stotinjak radnika "Pionira". Čuvar je u razbojstvu lakše ozlijeđen, izvijestila je policija.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara