Beogradska umirovljenica sama sebi zakucala čavle u grudi i u glavu

Beogradska umirovljenica sama sebi zakucala čavle u grudi i u glavu

JEDNA je beogradska umirovljenica, kako javlja Press, sama sebi čekićem zakucala čavao u grudi, a potom i u glavu. Nesretna žena je, u kritičnom stanju, prebačena u Urgentni centar u Beogradu, gdje su joj kirurzi iz tijela izvadili dva čavla duljine 10 centimetara te joj spasili život. Umirovljenica, koja se pokušala ubiti zbog psihičkih problema, trenutno se u bolnici oporavlja od teških ozljeda.

Nesvakidašnji pokušaj samoubojstva se dogodio tijekom vikenda. Hitnu pomoć su pozvali susjedi žene, koja ima oko 60 godina. Prizor je šokirao čak i djelatnike Hitne pomoći. Ležala je na podu, sa čavlima zakucanima u grudi i u glavu. Pored nje je bio i čekić. Prvi čavao je zakucala u grudi. Srećom, nije oštetila srce. Potom si je zakucala čavao u glavu, nakon čega se onesvijestila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dnevno kroz Urgentni centar prođe i 800 pacijenata sa raznim povredama, ali ovo još nismo vidjeli! U operacijsku smo salu unijeli ženu sa dva čavla u tijelu. Kirurzi su brzo reagirali i izvadili ih. Ona se nalazi u teškom stanju, ali je izvan životne opasnosti. Sreća u nesreći je što je čavao, kojeg si je zakucala u grudi, za nekoliko milimetara promašio srce. Oba čavla su dužine 10 centimetara i da je pogodila srce, ne bi postojala nikakva šansa da je spasimo. Uspjeli smo, bez većeg krvarenja, izvaditi čavle i spriječiti najgore. Do daljnjeg će ostati kod nas na oporavku, dok ne prođe opasnost da se rana od uboda inficira te da ne dođe do trovanja", rekao je jedan od liječnika.

I.M.
Foto: Press

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara