Berlusconi: Ruby sam davao novac, ali zato da joj pomognem da pobjegne od prostitucije

Berlusconi: Ruby sam davao novac, ali zato da joj pomognem da pobjegne od prostitucije

Foto: AFP

SILVIO BERLUSCONI je priznao da je davao novac i skupe poklone Karimi El Mahroug, maloljetnoj marokanskoj prostitutki poznatijoj kao "Ruby Srcolomka"! Međutim, talijanski premijer kaže da Ruby nije plaćao kako bi spavala s njim, već upravo suprotno - da bi je spasio od siromaštva i prostitucije.

Podsjećamo, protiv Berlusconija upravo traje suđenje zbog dosad najvećeg seksualnog skandala vezanog uz talijanskog premijera. Berlusconi je mjesecima demantirao optužbe da je plaćao tada 17-godišnjoj Ruby za seksualne odnose. Danas je prvi put u razgovoru s novinarima pred sudnicom ipak priznao da je Marokanki davao novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Davao sam joj novac da bi izbjegla prostituciju. Dao sam joj mogućnost da zajedno s prijateljicom otvori kozmetički salon. Trebala joj je laserska oprema za depilaciju, koja je, ako se ne varam, koštala 45.000 eura", prenosi Wall Street Journal Berlusconijevu izjavu.

Oporbeni političari odmah su u javnost izašli s tvrdnjom kako se radi o Berlusconijevom pokušaju spina. "On pokušava pomiriti nepomirljivo", kaže zastupnica Demokratske stranke Anna Finocchiaro, koja je podsjetila da je Berlusconi ranije kazao kako je vjerovao da je Ruby unuka bivšeg egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka. "Kako je mogao vjerovati da bi Mubarakova unuka morala prodavati tijelo za novac?", zapitala se Finocchiaro.

U međuvremenu su u javnost, prvi put otkad je skandal izbio, izašli i Rubyjini roditelji, koji kažu da ih je kćer osramotila. S kćeri se, otkad je afera izašla u javnost, čuju jako rijetko. "Moja je supruga pokušala dobiti Karimu na telefon prije dva dana i ponovo jutros. Moja je supruga toliko osramoćena. Odbija izaći iz kuće. Ne želi da je itko vidi. I meni je teško na poslu. Ljudi pokazuju prema meni i šapuću 'Gledaj, to je njen otac'", ispričao je Mohammed El Mahroug za talijanski Vanity Fair.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara