Berlusconi u Izraelu svećenicima ispričao vic: Djevica Marija je željela curicu!

Berlusconi u Izraelu svećenicima ispričao vic: Djevica Marija je željela curicu!

Tekst: I.Kri.
Foto: AFP

TIJEKOM svog nedavnog posjeta palestinskim područjima i Izraelu talijanski premijer Silvio Berlusconi je u svom poznatom stilu ispričao vic svećenicima, kojima baš i nije bio smiješan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Berlusconi je počeo priču konstatacijom da je nakon Isusova rođenja Marija bila ozbiljna i tužna. "To je zabrinulo Josipa te ju je upitao zašto je tužna, a ona mu je odgovorila kako je sve u redu i da se ne brine. No, Josipa taj odgovor nije zadovoljio te je inzistirao na pitanju zašto je tako ozbiljna. Ona mu je odgovorila kako je sve u redu", pričao je Berlusconi svećenicima bazilike rođenja Isusova u Betlehemu, piše La Stampa.

"No, Josip nije odustajao te je još jednom upitao Mariju, na što mu je ona odgovorila kako sada ionako više nije važno, ali da je ona htjela djevojčicu", zaključio je svoj vic Berlusconi. Talijanski premijer, koji je u svijetu poznat po svojim gafovima, nije se zaustavio samo na vicu pa je tijekom posjeta Izraelu rekao kako nije primijetio osam metara visok sigurnosni zid koji dijeli Izrael od palestinskih područja. Nije primijetio ogroman zid iako se od Jeruzalema do Betlehema vozio pokaj njega. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara