Biciklist iz Belišća vikendaški rekorder u vožnji u pijanom stanju u okolici Osijeka

TIJEKOM vikenda, u akcijama pojačanog nadzora prometa, policijski službenici PU osječko-baranjske su evidentirali ukupno 190 prekršaja. Policija je ukupno izvršila nadzor nad 763 vozača, a iz prometa je isključeno 79 vozača i devet vozila.

Među vozačima je njih 62 upravljalo vozilom uz prisutnost alkohola u organizmu, desetoro ih je "uhvaćeno" bez položenog vozačkog ispita, a četvero za vrijeme izrečene zabrane upravljanja motornim vozilom.

Najpijaniji je pak bio 29-godišnjak iz Belišća koji je sa 3,19 promila alkohola u krvi, jučer oko 1 sat, upravljao biciklom u Ulici kralja Tomislava u Belišću. Policija navodi kako je do sada počinio osam prometnih prekršaja, od čega su se tri odnosila na upravljanje vozilima uz prisutnost alkohola u organizmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među vozačima osobnih vozila, najpijanija je bila 22-godišnjakinja iz Svetog Đurađa, koju je jučer oko 2.40 sati policija sa 1,52 promila alkohola u krvi, zatekla kako upravlja automobilom Ulicom Antuna Mihanovića u Donjem Miholjcu. Do sad je već tri puta uhvaćena pijana za volanom.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara