Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 15. do 17. veljače

Biometeorološke prilike u Hrvatskoj idućih će dana biti razmjerno nepovoljne, do četvrtka kada će se, nakon duljeg razdoblja, vrijeme popraviti, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U utorak će biometeorološke prilike biti razmjerno nepovoljne zbog čega bi meteoropati mogli imati poteškoća sa snom, patiti od razdražljivosti i glavobolje, te imati slabiju koncentraciju. Poteškoće uzrokovane vremenom mogu se javiti i kod kroničnih bolesnika. Astmatičare i srčane bolesnike treba posebno upozoriti na zaštitu od hladnoće koja će biti pojačana jakim vjetrom.

U srijedu će razdoblje razmjerno nepovoljnih biometeoroloških prilika i dalje stvarati poteškoće ljudima osjetljivim na vrijeme i kroničnim bolesnicima. Mogući su razdražljivost, glavobolja i slabije raspoloženje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak će prilike nakon duljeg nepovoljnog razdoblja biti razmjerno povoljne. Odmicanje ciklone prema jugoistoku mnogima će donijeti poboljšanje općeg stanja. Manje poteškoće još uvijek su moguće kod osjetljivih ljudi i kroničnih bolesnika.

(Hina) pp/xmd ymd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara