BIŠČEVIĆ RAZGOVARAO S ASHDOWNOM

Državni tajnik u hrvatskom Ministarstvu vanjskih poslova Hido Biščević sastao se u utorak s visokim predstavnikom za Bosnu i Hercegovinu Lordom Paddy Ashdownom, koji je u posjetu Vladi Republike Hrvatske, priopćeno je iz Ministarstva.

Svrha posjeta Lorda Ashdowna je uspostava odnosa s novom hrvatskom Vladom koja nastavlja važnu ulogu u provedbi Daytonskog sporazuma i osiguranja stabilnog i demokratskog susjedstva s Bosnom i Hercegovinom.L

Državni tajnik Biščević upoznao je visokog predstavnika Ashdowna s novom dinamikom kojom će hrvatska Vlada nastaviti provoditi strategiju približavanja euro-atlantskim integracijama i unapređenja dobrosusjedskih odnosa u ovom dijelu Europe.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lord Ashdown je izvjesio o svojim aktivnostima na civilnoj provedbi Daytonskog sporazuma koje su usmjerene izgradnji potpune samoodrživosti Bosne i Hercegovine i euro-atlanskim integracijama. Između ostaloga, Ashdown je izvjestio o naporima koje Ured visokog predstavnika za Bosnu i Hercegovinu poduzima u postupku usvajanja novog Statuta grada Mostara, kaže se u priopćenju.

(Hina) pp sv

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara