Biskup Košić: Gospodine Petrov, molim za oproštenje. Htio sam se rugati bivšoj vlasti

Biskup Košić: Gospodine Petrov, molim za oproštenje. Htio sam se rugati bivšoj vlasti

Foto:FaH, Facebook

"GOSPODINE Petrov, žao mi je što Vas osobno ne poznajem i što sam Vas možda na svojem fb-profilu prije desetak dana povrijedio. Molim za oproštenje. Zapravo sam se rugao mogućnosti da se produži vladavina onih koji su sve učinili da se ponizi i Crkvu i hrvatske branitelje i hrvatsko obrazovanje i hrvatski sport i hrvatske radnike", stoji u Facebook poruci biskupa Vlade Košića koji je ponovno otvorio Facebook profil.

Komunističke ralje

Podsjetimo, nakon što se na svom Facebooku obrušio na politiku SDP-a i MOST-a te premijera Zorana Milanovića otvoreno nazvao komunistom, sisački biskup Vlado Košić najavio je kako će zatvoriti svoj profil na popularnoj društvenoj mreži.

Poručio je kako su ga nakon objave u kojoj je napisao da se nije nadao da će "Petrov tako nasjesti i odvesti Most u ralje komunista", mnogi korisnici Facebooka vrijeđali te je stoga odlučio ugasiti profil. No, sada se vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na molbu mnogih prijatelja, koji su mi se ovih dana javljali, otvorio sam - tj. ponovno aktivirao već postojeći - svoj fb profil. Kao prvo, stavio sam čestitku za novu godinu - koju sam našao kod s. Matee, kojoj zahvaljujem, a onda sam potražio stranicu gosp. Bože Petrova", objasnio je kontroverzni biskup Košić.

Što je točno mislio

Osim isprike Petrovu, biskup je dodatno pojasno što je točno mislio.

"I nisam mogao vjerovati da biste Vi u tome sudjelovali, pogotovo jer ste uspjeli kao mladi čovjek i političar u Metkoviću i jer ste najavljivali velike promjene - a ono doveli skoro naciju na produženje statusa quo. Čestitam Vam jer ste pošten čovjek i političar jer ste otklonili danajski dar, premijersko mjesto! To može doista samo čestit čovjek. Želim Vam uspjeh i Božji blagoslov u 2016. godini kako u nastojanjima oko zajedničkog dobra, tako i u osobnom životu!", stoji na kraju poruke.


 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara