Bivša Miss Brazila postala žrtvom trgovine ljudima?

POLICIJA traga za nestalom Taiziom Thomsen, Miss Brazila 2003, koja je nestala u rujnu prošle godine. Policija smatra da je Thomsen možda postala žrtva trgovine ljudima.

"U ovom trenutku ne možemo ništa isključiti, pa čak ni mogućnost da je postala žrtva traffickinga", izjavio je istražitelj Marcos David Salem za brazilske medije, prenosi CNN.

Iako se Thomsen nije javljala obitelji već nekoliko mjeseci nestanak je prijavljen tek prošli četvrtak nakon čega je pokrenuta istraga. Policija trenutno nema nikakvih tragova. Njena obitelj je izjavila da se po nekim razgovorima koje su s njom vodili prije nestanka dalo naslutiti da joj netko prijeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema izjavama nekih njenih prijatelja, Thomsen je donedavno radila u Belgiji, tako da postoji mogućnost da je i dalje tamo. Jedna je njena prijateljica u izjavi za brazilske medije rekla kako se Thomsen namjerava udati za Poljaka kojeg je upoznala u Engleskoj, a da s roditeljima ne priča jer je s njima u svađi. Te je informacije navodno dobila u telefonskom razgovoru s nestalom misicom, no zadnji su se put čule prije nekoliko mjeseci.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara