Bivši dečko Ksenije Pajčin i najbolji prijatelj Kapsiode: Njezina smrt nema veze sa mnom

Tekst: I.R.
Foto: Blic

BOBAN BAJKOVIĆ, vratar Crvene Zvezde i bivši partner Ksenije Pajčin komentirao je da smrt njegove bivše djevojke nema nikakve veze s njim, nakon što se u medijima počelo pisati da se poznata srpska pjevačica pojavila večer prije tragedije na njegovoj rođendanskoj zabavi i da je to bio razglog svađe para. "Niti sam se čuo s njom niti mi je bila na rođendanu. Nisam vidio ni čuo Kseniju i Filipa odavno, danima prije toga", kazao je Bajković za Alo.

Pokojni Kapsioda i Bajković bili su prijatelji od malena, zajedno su odrasli u Cetinju, a dugogodišnje prijateljstvo poremetila je ljubavna veza. Naime, nakon što je prekinula s Kapsiodom Ksenija je bila u vezi s Bajkovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapsioda prijetio Ksenijinoj majci

Deset dana prije tragedije, Kapsioda, iznerviran što mu Pajčin ne odgovara na poruke, upao je u stan i prisilio njezinu majku da pozove Kseniju da dođe iz kluba u kojem je bila s društvom. "Filip joj je cijelu večer slao SMS-ove u kojima je, između ostalog, prijetio da će je ubiti! Ksenija nije pretjerano obraćala pažnju na to, budući da je do sličnih svađa i prepirki dolazilo i ranije", kazao je prijatelj pokojne Pajčin.

"Sjećam se, Ksenija mi je rekla: E, mama mi je poslala poruku, kaže, Filip je u stanu, nešto histerizira i prijeti joj. Čim je pročitala SMS, tražila je da je vozim kući. Bilo je, čini mi se, oko dva iza ponoći. Krenuli smo i ona mi je, onako usput, pričala kako je Kapisoda užasno ljubomoran i da joj stalno radi scene. Rekla mi je da će ga ostaviti. Dovezao sam je do zgrade, ali nisam ulazio u stan. Što se potom događalo, ne znam, ali znam da Ksenije više nema", prepričao je njezin prijatelj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara