Bivši kuhar optužuje Michaela Jacksona za pedofiliju

BIVŠI kuhar Michaela Jacksona Phillip LeMarque svjedočeći na suđenju "Kralju popa" za seksualno zlostavljanje maloljetnika izjavio je kako je 1991. godine vidio Jacksona kako drži ruku u gaćicama nekadašnje zvijezde filmova za djecu Macaulaya Culkina.

Culkin se proslavio ulogama u serijalu dječjih komedija "Sam u kući", a u vrijeme incidenta kojega je opisao bivši Jacksonov kuhar imao je 11 godina.

LeMarque je pred sudom izjavio kako je Jackson naručio "pommes frites" u tri sata ujutro, a kada ih je on ispekao i donio u sobu gdje su Jackson i Culkin igrali video-igrice, vidio je da poznati pjevač drži ruku u dječakovim gaćicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ostao sam šokiran, pommes frites su mi umalo ispali iz ruku. Kako je Culkin bio premali i nije sam mogao dohvatiti tipke za igru, Jackson ga je držao u naručju, a jedna mu je ruka bila u dječakovim gaćicama. Nabrzinu sam ostavio hranu i otišao", rekao je LeMarque.

Na pitanje zašto odmah nije prijavio ovaj slučaj, LeMarque je izjavio kako je mislio da mu nitko neće vjerovati, jer je Jackson u to vrijeme bio na vrhuncu slave.

Culkin je odbacio optužbe da se Jackson prema njemu nedolično ponašao, te je odbio svjedočiti na suđenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara