Bivšu djevojku oteo i maltretirao je pred suprugom

Bivšu djevojku oteo i maltretirao je pred suprugom

Tekst: I.M.
Foto: Ilustracija

DOVRŠENA je kriminalistička obrada nad 41-godišnjakom kojeg se tereti za iznudi te za otmicu 29-godišnje djevojke, izvijestila je PU zagrebačka. Nakon krim obrade je doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Kako navodi policija, 41-godišnjak i 29-godišnjakinja su pet godina živjeli zajedno, u izvanbračnoj vezi. Verbalno i fizički ju je zlostavljao te je od nje tražio da posuđuje novac od rodbine i da mu ga predaje, još od studenog 2004. godine pa sve do siječnja ove godine, kad ga je napustila. Nastavio joj je prijetiti putem telefona, zahtijevajući od nje da mu se vrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak, 8. rujna u jutarnjim satima, došao je do njenog novog stana te je lupao po vratima i tražio od nje da izađe. Kada je djevojka izašla, udario ju je i tražio od nje da mu u roku od dva dana isplati 20.000 kuna. Uz prijetnje smrću, protivno njenoj volji, odveo ju je do svog stana, gdje ju je nastavio maltretirati i prijetiti joj. Njegova 39-godišnja zakonita supruga cijelo se vrijeme nalazila u stanu, a nasilnik je 29-godišnjakinju oslobodio upravo na njen zahtjev.

Iako je otetu djevojku pustio na slobodu, 41-godišnjak je nastavio sa telefonskim prijetnjama pa je 29-godišnjakinja 12. rujna odlučila zatražiti pomoć policije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara