Bjelovar: Bezuspješno pokušao podmititi policijske službenike

POLICIJSKE službenici u redovitoj kontroli prometa u Bjelovaru ustanovili su sinoć da hrvatski državljanin (31) prevozi stoku bez valjane dokumentacije, pa ih je on pokušao podmititi sa 400 kuna kako ga ne bi prijavili nadležnom županijskom veterinarskom inspektoru, priopćeno je danas iz Policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo davanja mita, vozač je uhićen, a novčani iznos od 400 kuna, koji je počinitelj nudio kao mito, privremeno je oduzet uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon završene kriminalističke obrade, tijekom koje je kontaktiran Ured sa suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, počinitelj je danas uz kaznenu prijavu priveden dežurnom istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

Veterinarska inspektorica je, prethodno, protiv počinitelja podnijela prekršajne prijave bjelovarskom prekršajnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o veterinarstvu, stoji, uz ostalo, u priopćenju Policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara