Blažičko otišao s Nove TV

DONEDAVNI direktor Nove TV Ivan Blažičko više ne radi u toj televizijskoj kući. Blažičko je od srijede slobodni novinar, a o razlozima odlaska s Nove TV nije želio govoriti.

Kako javlja Jutarnji list, Blažičko je prije funkcije direktora Nove TV obavljao funkciju direktora Operativne kompanije, koja je za Novu TV između ostalog osiguravala program i odašiljače.

"Od sutra sam slobodni novinar na tržištu. Danas mi je istekao zadnji dan ugovora s Novom TV." - izjavio je Blažičko, pa dodao: "Međutim, o razlozima rastanka s Novom TV i o svojim daljnjim planovima ne želim ništa reći."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnji list dodaje kako se do komentara Nove TV nije moglo doći do zaključenja izdanja od srijede.

Novom generalnom direktoru Nove TV, Branku Čakarmišu, koji je na to mjesto postavljen nedugo nakon što je Novu TV kupila europska medijska kuća Central European Media Enterprises, nije dugo trebalo da krene s kadrovskim promjenama i to od samog vrha.

Čakarmiš, koji je prije toga bio direktor slovenskih programa Pop TV i Kanal A (koje su također u vlasništvu CME-a) je prije nekoliko je dana stupio u kontakt sa Sinišom Svilanom, kojemu je ponudio mjesto direktora programa Nove TV.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara