Blažičko se vratio na HTV kao sportski komentator

ČINI se da je glasina o povratku donedavnog direktora Nove TV Ivana Blažička u svoju nekadašnju kuću bila istinita. Naime, Blažičko od utorka radi za HTV i to u svojstvu sportskog komentatora.

Informaciju o povratku Blažička na HTV potvrdio je i ravnatelj te kuće Mirko Galić u razgovoru za Novi list.

"Programski ljudi su zatražili pojačanje komentatorske ekipe i Marija Nemčić i ja suglasili smo se da ne radimo prepreku. Točno je da je bilo nekorektnosti, ali mi smo na tržištu." – kazao je Galić, pa dodao: "Jedna je stvar monopol, a druga kada imate tržišnu utakmicu. Upravo je to presudilo da vrsnog komentatora Ivicu Blažička primimo natrag."

Iako se Blažičko u vrijeme dok je bio direktor Nove TV u nekoliko navrata putem medija oštro sukobio s Galićem, ravnatelj HTV-a sada tvrdi da su zbog slobodnog televizijskog tržišta ti problemi zaboravljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo se naviknuti na slobodno televizijsko tržište. Meni je važno da me netko ne prevari." – kazao je Galić, pojasnivši da Siniša Svilan spada u drugu kategoriju jer je imao poseban ugovor.

"Dok je bio na Novoj TV Blažičko je htio najbolje svojoj kući, a ja svojoj. Kada bih imao dokaze da je napravio nešto što je štetilo HTV-u bila bi to druga stvar, no nemam ih. Blažičko spada u red najboljih sportskih komentatora i to je činjenica." – zaključuje Galić.

(Izvor fotografije: Novi list)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara