Boro Gotovina: Za komentar se obratite odvjetničkom timu, ja sam zadužen za druge stvari

BRAT uhićenog hrvatskog generala Gotovine, Boris Gotovina, nije želio komentirati vijest o uhićenju svoga brata. U vrlo kratkom telefonskom razgovoru Boro Gotovina je djelovao potreseno, te je, nakon što je rekao što je mislio, uz pozdrav brzo prekinuo razgovor.

"Imate odvjetnički tim i s njima možete komunicirati, a ja sam zadužen za druge stvari. Hvala vam lijepo." - rekao je Boro Gotovina za Index i završio razgovor.

Mlađi brat Ante Gotovine u ožujku ove godine se našao u središtu medijske pažnje nakon što je navodno zaprijetio predsjedniku SDP-a Ivici Račanu, nakon čega je bivši premijer dobio privremenu policijsku zaštitu.

Policija je u ožujku Borisa Gotovinu ispitala radi indirektnih prijetnji objavljenih u Hrvatskom listu, upućenih bivšem i sadašnjem premijeru hrvatske Vlade.

"Ne prijetim, ali nitko neće moći mirno zaspati u svojoj kući sa svojom djecom dok neka druga djeca jauču Gdje je moj tata?. Kad se dirne u kičmu obitelji, da ta obitelj više nema izlaza, onda taj izlaz treba tražiti i na najgrublji način." - kazao je prije devet mjeseci Gotovina Hrvatskom listu.

Ispitivanje je obavljeno u prostorijama PU zadarske, a nakon toga nije izdano nikakvo službeno priopćenje povodom incidenta, osim što se u medijima pojavila informacija kako se Boro Gotovina nalazi pod prismotrom Protuobavještajne agencije.

Foto: Večernji list

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara