Bourgeois i dalje prvi čovjek Sunčanog Hvara

PET DANA nakon sjednice Nadzornog odbora (NO) Sunčanog hvara iz tog hotelijerskog konzorcija stiglo je priopćenje u kojem stoji da je NO na sjednici održanoj u srijedu 14. svibnja Jacquesa Bourgeoisa potvrdio za predsjednika Uprave Sunčanog Hvara.

Suglasjem članova NO-a, Leni Butorović i Edvard Lesnik imenovani su novim članovima Upravnog Odbora.

Mandina - Leni Butorović imenovana je zamjenicom Predsjednika Upravnog Odbora, a u Sunčanom Hvaru radi od 1975. godine kao direktorica korporativnih pravnih poslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom njene karijere u Sunčanom Hvaru i lojalnosti tvrtki koja traje više od tri desetljeća stekla je potpun i precizan uvid u strukturu i povijest poslovanja te se potvrdila kao iznimna stručnjakinja potpuno predana poslu i dobrobiti tvrtke, priopćeno je iz Sunčanog Hvara.

Edvard Lesnik imenovan je članom Uprave. Višegodišnje radno iskustvo u hotelijerstvu od veljače ove godine nastavio je na funkciji izvršnog direktora Sunčanog Hvara gdje je zadužen za vođenje operativnog dijela rada deset hotela u sastavu grupacije, a ujedno je i direktor hotela Amfora, zaključuju u Sunčanom Hvaru.

I.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara