Božićna i novogodišnja čestitka premijera Ivice Račana

PREMIJER Ivica Račan čestitao je svim građanima Hrvatske božićne i novogodišnje blagdane, poželjevši da u sljedećoj godini suradnja i samopouzdanje obilježe napore u daljnjoj izgradnji hrvatskog društva.

´Ovi su svečani blagdanski dani dobro vrijeme da na trenutak zastanemo i podsjetimo se na ono što je doista važno i usmjerimo se prema ciljevima i očekivanjima u godini koja dolazi.

Nalazimo se u važnom razdoblju u kojemu moramo nastaviti rad na svemu dobrome što smo postigli i promijeniti ono u čemu nismo bili uspješni.

Osluškujući božićnu poruku mira i solidarnosti, obvezujemo se na to da ćemo pružiti nadu i dostojanstvo i onima najpotrebitijima.

Poštujući različitosti, moramo nadići podjele i nesporazume kako bismo neometani bukom sporednog i nedostojnog, mogli smireno i zajednički raditi na dobrobit naše domovine.

Neka suglasje, suradnja, samopouzdanje i vjera u vlastite snage bude obilježje napora da izgradimo sretno društvo u uređenoj državi.

Svim građanima Republike Hrvatske, svima koji borave u našoj zemlji i našim sunarodnjacima izvan domovine, u ime Vlade i svoje osobno, želim sretan i blagoslovljen Božić i Novu godinu´, kaže se u premijerovoj poruci koju je danas objavio Vladim Ured za odnose s javnošću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara