Branimir Glavaš prodaje Televiziju Slavonije i Baranje Pinku

BRANIMIR GLAVAŠ vlasniku Pinka Željku Mitroviću na prodaju je ponudio svoju Televiziju Slavonije i Baranje, javlja Press.

Prema saznanjima Pressa, Glavaš je, čim je saznao da Mitrović planira kupiti nekoliko lokalnih medijskih kuća i povezati ih u hrvatski Pink, preko posrednika kontaktirao Sašu Popovića i ponudio da Mitroviću proda TV stanicu čiji je on neslužbeni vlasnik.

"Popović je bio iznenađen Glavaševim pozivom, ali ga je odmah uputio na Mitrovića i napravio kontakt koji bi uskoro trebao rezultirati kupoprodajnim ugovorom. Posao bi trebao biti realiziran do kraja ovog tjedna pa će televizija Slavonije i Baranje biti četvrta hrvatska TV stanica vlasništvu Pinka, nakon TV Net iz Kutine, TV Dalmacije iz Splita i Gradske televizije Zadar", otkrio je Pressu anonimni izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sam Željko Mitrović je u razgovoru za Press potvrdio da je dobio ponudu za preuzimanje Glavaševe TV stanice. "Od kada se prije tjedan dana pojavila priča o osnivanju TV mreže Pink Hrvatska dobili smo dosta ponuda za preuzimanje lokalnih TV postaja među kojima je i ponuda za kupovinu Televizije Slavonije i Baranje. Nju ćemo, kao i sve ostale, najozbiljnije razmotriti i odluku donijeti do kraja tjedna. I mi smo iznenađeni velikim interesom koji vlada među vlasnicima lokalnih televizija da uđu u partnerstvo s Pinkom", ističe Mitrović.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara