Brazilac 12 godina silovao kćer i napravio joj sedmero djece

Tekst: I.Ka.
Foto: Ilustracija

U JEDNOM selu u Brazilu muškarac je svoju kćer držao u zatočeništvu 12 godina. Godinama ju je silovao i ima s njom sedmero djece. Muškarac je također optužen za zlostavljanje malodobne kćeri koju ima sa svojom kćerkom.

54-godišnji Jose Agostinho Pereira, svoju sada 28-godišnju kćer držao je u kućnom zatočeništvu u kolibi na sjeveru Brazila, piše Asocciated Press. Koliba u kojoj su živjeli nalazila se na teško dostupnom mjestu usred prašume do koje se moglo doći jedino barkom.

Djeca boluju od pothranjenosti i jedva znaju komunicirati s drugim ljudima. Većina djece je u trenutku pronalaska bila gola. Zlostavljač je svoju kćer i djecu držao u potpunoj izolaciji u blizini sela Experimento.

Kada ga je napustila supruga počeo je seksualno zlostavljati kćer

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko od njih nije smio napustiti kuću. Nitko od djece ne zna čitati, jedva da znaju komunicirati s drugim ljudima. Otac im je svima prijetio da će ih ubiti ako pokušaju pobjeći ili ako kome kažu", kazali su iz policije.

Monstruozni otac je počeo zlostavljati kćer kada ga je supruga napustila. Djeca, koju ima s kćerkom, četiri djevojčice i troje dječaka u dobi su od dva mjeseca do 12 godina.

Policija je otkrila ovaj slučaj kada su policajci poslani na to područje prije 10-ak dana, nakon što su locirali kuću u kojoj je Pereira živio s djecom, promatrali su ga nekoliko dana i tada su ga uhitili.

Kćerku i sedmero djece zbrinula je vlada, a muškarac se nalazi u zatvoru od utorka gdje je sve priznao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara