Britanac 23 godine skrivao mrtvu ženu u spremištu ulja ispred kuće

BRITANAC Frederick Boyle ustrijelio je svoju suprugu Edwinu u Melbourneu 1983. godine te sakrio njeno tijelo u veliki rezervoar ulja gdje je boravila čak 23 godine. Frederick je danas osuđen na 21 godinu zatvora.

Frederick je ubio svoju 30-godišnju ženu upucavši je u glavu s pištoljem dok su njihove dvije kćeri bile u susjednoj sobi. Njeno tijelo je godinama poslije otkrio zet Michael Hegarty koji je čisteći dvorište otvorio spremište i pronašao ostatke.  Na suđenju ocu su bile i 35-godišnja kćer Careesa i 32-godišnja Shannon, no nisu htjele ništa komentirati.

Kako piše Daily Mail, Boyle je na sudu tvrdio da nije ubio svoju ženu već da se prepao kadu ju je pronašao mrtvu u kući te ju je u panici skrio u vrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kćerima je kazao da ih je majka napustila zbog vozača kamiona Raya. Na sudu se čulo i to da je Boyle varao svoju ženu s Virginiom Gissara koja im se uselila samo dva dana nakon Edwinina ubojstva.

"Zbog svoga dijela dobio je 20 godina "slobode", i kad pomislite da mu je žena cijelo to vrijeme bila u vrtu, čak i sad mi se čini nevjerojatnim", kazao je sudac obrazlažući svoju presudu.

J.M.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara