Britanac brutalno ubio ženu i troje djece te pobjegao?

BRITANSKA policija uhitila je muškarca (40) i ženu (35) koji se sumnjiče da su sudjelovali u brutalnom ubojstvu majke i njezino troje djece prošle nedjelje u Manchesteru, no još uvijek tragaju za njihovim ocem.

Majka Uzma Rahan (32) i njezino troje djece, Adam (11), Abbas (8) i Henna (6) pronađeni su mrtvi u domu u naselju Cheadle Hulme, a policija još uvijek traga za ocem Rahanom Arsadom, za kojeg se vjeruje da ih je ubio zbog ljubomore.

Nalazi obdukcije pokazali su kako je svo četvero pretučeno do smrti, te su svi imali teške ozljede glave, javio je BBC.

Susjedi obitelji Arshad posumnjali su da se nešto dogodilo, nakon što ih nisu vidjeli više od četiri tjedna, a u policiji smatraju kako je moguće da su ubijeni prije mjesec dana.

Policija je pronašla srebrni BMW 320 na londonskom aerodromu Heatrow, čiji je vlasnik nestali Rahan Arshad, a za kojeg se sumnja da je zemlju napustio 21. srpnja. Vjeruju kako se uputio na neko od turističkih odredišta na istočnom mediteranu, otkud je pobjegao dalje.

Pakistanac rođen u Pakistanu je radio kao taksist, a policija misli kako se vratio u Pakistan, pa su stoga angažirali tamošnje kolege.

Par se posljednjih nekoliko mjeseci neprestano svađao, što je bilo uobičajeno od 1992. godine, kada su sklopili dogovoreni brak.

"Šokirani smo ovom tragedijom. Djeca su došla k nama u školu prije dva mjeseca, kada su se ovdje doselili. Svo tvoje bili su dragi, veseli i bilo je prekrasno s njima raditi." - kazao je ravnatelj njihove škole Jill Lowe, a prenio The Sun.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara