Britanka ostavila dijete u poplavljenoj kuhinji pa tulumarila cijeli vikend

KELLY TOLLERTON na sudu je priznala kako je prije dvije godine ostavila svog sina u kuhinji kako bi "mogla tulumariti cijeli vikend".

Dječak je cijeli vikend proveo sam u poplavljenoj kuhinji, sve dok voda nije prodrla u stan ispod njih. Uznemireni susjedi su  tada provalili u stan i pronašli uplakano dijete koje se treslo od hladnoće. Majka je dvogodišnjaka, naime, ostavila samo u pelenama da stoji u dječjoj ogradici iz koje nije mogao izaći. Dijete je tako dva dana provelo u vodi do gležnja.

22-godišnju Tollerton iz Lincolna policija je pronašla kod dečka, a tvrdila je da je dijete povjerila na čuvanje prijateljici. Susjed koji je po struci bolničar ispričao je sudu kako su spasili dijete. "Prvo smo pokucali na vrata i nitko nije otvarao. Onda smo provirili kroz otvor za poštu, nije bilo odgovora, međutim čuli smo plač djeteta. Vidio sam ga kroz otvor, bio je to užasan prizor", kazao je Patrick Forbes Ritte. Stan je bio u katastrofalnom stanju, bio je zapušten i smrdljiv, a jedan policajac je kazao pred sudom kako je dijete bilo toliko prljavo da ga je bilo skoro nemoguće očistiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U tom stanu ne bih mogao držati mačku, a kamoli dijete", kazao je. Međutim, Tollerton i dalje tvrdi kako je dijete ostavila na brizi prijateljici Emmi Barton koja to poriče. Burton je kazala kako je taj dogovor bio na snazi prije nego što ju je ova optužila da joj sustavno krade novac iz stana. "Dijete bi uvijek bilo vezano u automobilskoj sjedalici. Bio je jako zamrljan i imao je osip po nogama", izjavila je Burton. Tollerton i dalje poriče optužbe za zlostavljanje djeteta te se saslušanje nastavlja, javlja Daily Mail.

J.M.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara