Britanka pozivala policiju danima, kad su stigli pronašli je mrtvu

Tekst: I.Ka.
Foto: Ilustracija

U VELIKOJ Britaniji Mariju Stubbings zadavio je bivši dečko i to pasjim povodcem nakon što je nazvala policiju zbog sumnje da joj je netko provalio u kuću, prenosi Daily Mail. Nakon mnogobrojnih uzastopnih poziva policiji, policajci su se udostojili doći osam dana nakon poziva kada je već Mariju ubio njezin bivši dečko. 

Kada je policija stigla na kućnu adresu žene, dočekao ih je Marc Chivers, njezin bivši dečko koji im je rekao kako Marije nema kod kuće i policija je otišla da bi sljedeći dan ponovno došla i pretražila kuću. Kada su stigli u njezin dom našli su njezino mrtvo tijelo sakriveno u toaletu u donjem dijelu kuće. Policija je uhitila Marca Chiversa pod sumnjom da je ubio Mariju Stubbings.

Dvostruki ubojica

42-godišnji Marc Chivers već je odležao 15 godina u zatvoru zbog ubojstva. Na sličan način ubio je svoju bivšu djevojku u Njemačkoj te je osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu. Nakon odsluženih 15 godina, deportirali su ga iz Stuttgarta u Veliku Britaniju.

Obitelj ubijene planira podnijeti tužbu protiv policije zbog nemara i loše obavljenog posla. Kažu kako su znali za njegovu kriminalnu povijest i nisu reagirali na ženin poziv nekoliko dana prije nego li ju je ubio. Maria i njezini prijatelji nekoliko puta su pozivali policiju, ali nitko se nije pojavljivao na njezinoj adresi.

Sud je proglasio ubojicu krivim za teško ubojstvo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara