Britanka utopila sina u kadi zbog dugova

Britanka utopila sina u kadi zbog dugova

Tekst: I.Ka.
Foto: Ilustracija

U VELIKOJ BRITANIJI majka je utopila 11-godišnjeg sina u kadi i nakon toga je pokušala  samoubojstvo, a sve zbog novčanih dugova s kojima nije mogla izlaziti na kraj. Jennifer Taylor danas je izrečena doživotna kazna zatvora zbog ubojstva sina, ali pod smanjenoj uračunljivosti. Dječakovo tijelo našli su u fetus položaju u kadi u njihovom domu u blizini Dartforda u Engleskoj.

Dječakova majka, 45-godišnja Jennifer Taylor dva dana nakon što je ugušila sina u kadi pozvala je policiju i priznala im kako je pokušala samoubojstvo. Sudac tog slučaja kazao je kako krivi financijsku situaciju majke za ovaj tragičan događaj "Ona se nije mogla nositi sa svim dugovanjima koja je imala te se nalazila u depresiji". Dodao je kako je stanje u kojem se nalazila dovelo je do takvog razmišljanja, da je jedini izlaz iz financijske krize u kojoj su se našli ubojstvo sina i samoubojstvo.

Jenifer u teškoj financijskoj situaciji nije imala mnogo podrške s obzirom da su joj roditelji preminuli. Novčana kriza u kojoj se nalazila pogoršala se kada im je Jamesov otac, Muhamed Al-Ragaey, imućni Sirijac s kojim je bila u kratkoj vezi, koji sada živi u Abu Dhabiju prestao slati novce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uputstva za samoubojstvo našla na internetu

Žena je nazvala policiju dva dana nakon što je počinila strašan zločin i rekla im da se izbola nožem i da je utopila sina u kadi. Nakon dolaska na mjesto zločina, policija je pronašla beživotno dječakovo tijelo u vodi i ženu kako leži na podu u krvavoj odjeći. Jennifer je imala nekoliko uboda po tijelu koje si je sama zadala te su otkrili nekoliko ugriza na njezinom prstu za koje se smatra da joj je učinio sin dok se borio za život, prenosi BBC.

Jamesov otac slao im je 1.000 funti mjesečno alimentacije i financirao je privatnu školu koju je sin polazio. Ona je je zamolila djetetova oca da joj pošalje 25.000 funti kako bi izašla iz dugova te da ga nikada više neće tražiti nikakve novce. Nedugo nakon toga Jennifer je ponovno tražila novce od njega što je ovaj odbio.

Dječakova majka bila je duže vremena na antidepresivima i tabletama za spavanje te su na njezinom računalu našli podatke s interneta vezane uz "samoubojstvo zbog dugova".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara