Britanska predstava prestaje se prikazivati na Broadwayju

BRITANSKA komedija "The Play What I Wrote" prestat će se izvoditi na Broadwayju, nakon što joj proteklog vikenda nije dodijeljena nagrada Tony, javlja BBC u četvrtak.

Predstava u režiji Kennetha Branagha, u kojoj glumi komičarski duo "Right Size" - Hamish McColl i Sean Foley, bit će izvedena posljednji put u nedjelju.

Broadwayjska verzija, vrijedna 2 milijuna dolara, postavljena je nakon briljantnih kritika predstave na londonskom West Endu. Posveta je to puna ljubavi britanskom komičarskom duu Morecombeu i Wiseu, koja je dobila povoljne kritike u SAD-u i bila favorit za nagradu Tony.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradu za najbolju kazališnu izvedbu odnio je ipak kultni hip-hop komad "Def Poetry Jam", koji je imao samo 89 izvedbi. U svakoj od njih sudjeluje po jedna poznata zvijezda kao gost, a do sad su se pojavili Kevin Kline, Jeff Goldblum, John Lithgow i Alan Alda.

Prošlog mjeseca se predstava našla na naslovnicama nakon što se gost Roger Moore onesvijestio na pozornici. Odvezen je u bolnicu s respiratornim problemima, no ubrzo je pušten.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara