Britanski biznismen: Vidio sam Maddie, ali sam bio preplašen da bih je zgrabio i spasio

Britanski biznismen: Vidio sam Maddie, ali sam bio preplašen da bih je zgrabio i spasio

64-GODIŠNJI britanski biznismen Trevor Francis tvrdi da je 16. svibnja ove godine na karipskom otoku Margarita vidio Madeleine McCann, piše News of the World.

Njegovu priču o Maddienom viđenju i roditelji i privatni istražitelji shvatili su vrlo ozbiljno jer je rekao jedan detalj koji drugi očevici nisu dosad zamijetili  - Francis tvrdi da je djevojčicu prepoznao po mrlji u lijevom oku.

"Bio sam u otočkom restoranu na ručku, bilo je puno svjetla i ništa nije moglo omesti moj pogled. Otvorila su se vrata i u restoran su ušle tri žene sa malenom djevojčicom. Sjele su za stol koji je bio udaljen od mene oko šest metara. Nisam odmah primijetio djevojčicu, nešto kasnije slučajno sam gledao uokolo i u oči mi je upala mala bjelkinja sa svijetlom kosom, što je rijetkost na tom području. Djevojčica je jako odudarala od svega tamo. Izgledala je kako slika i prilika male Maddie. Pogotovo kad sam se zagledao u njene velike oči." - napisao je Francis Trevor policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam prolazio pokraj nje, vidio sam mrlju u njenim očima, i zato sam siguran da je to bila ona. Želio sam je zgrabiti, ili viknuti njeno ime kako bih vidio reakciju, ali bio sam uplašen bilo što učiniti. Možda bi to samo pogoršalo stvari. Odlučio sam ipak dobro je pogledati kako bih bio siguran da je to ona i kako bih po povratku u Englesku prijavio svoje viđenje" - rekao je Francis Trevor, inače rastavljen i otac dvoje djece koji u engleskom Worthingu posjeduje starački dom, a najviše vremena provodi na svojoj jahti koja je usidrena na otoku Margarita.

H.A.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara