Britanski umirovljenik nožem izbo suprugu jer u brak nije ušla nevina

Britanski umirovljenik nožem izbo suprugu jer u brak nije ušla nevina

KAD JE nakon 46 godina braka, 66-godišnji mentalni bolesnik Roger Goswell shvatio da mu supruga u brak nije ušla kao djevica, brutalno ju je ubio, a potom je i sebi oduzeo život.

Kako prenosi The Sun, Goswell je 63-godišnju suprugu Susan ubio samo šest dana nakon što su ga pustili iz psihijatrijske bolnice, gdje se liječio zbog teške depresije. Suprugu je zatukao maljem i izbo je nožem. Do strašne obiteljske tragedije je došlo nakon što mu je Susan priznala kako je, prije no što se kao 17-godišnjakinja udala za njega, već spavala s jednim muškarcem.

Nakon što je ubio suprugu, na ulaznim vratima kuće je ostavio poruku: "Ulaz dozvoljen samo policiji". Potom je sjeo u automobil i zabio se u stablo. Preminuo je dan nakon nesreće, u bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goswellova najstarija kćer Sarah Bevan se protivila očevom puštanju iz psihijatrijske klinike, jer je bila sigurna da je njen otac i dalje mentalno bolestan, a ponašao se prilično nasilno. Tri dana nakon puštanja iz bolnice priprijetio je supruzi da će je ubiti, što je ona prijavila policiji. Nakon još tri dana, prijetnju je i obistinio.

I.M.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara