British Airways za petak najavio povratak uobičajenom rasporedu letova

NAJVEĆA britanska zrakoplovna tvrtka British Airways, najavila je u srijedu da će se njezin promet potpuno normalizirati u petak, nakon osam dana poremećaja zbog uvođenja strogih protuterorističkih mjera u zračnim lukama u Ujedinjenom Kraljevstvu.

U srijedu BA treba osigurati 90 posto svojih letova. Heathrow, najveća zračna luka u zemlji, trebala bi otkazati tri leta na dugim pravcima i 32 na kratkim pravcima od 280 planiranih letova, priopćila je uprava zračne luke.

Iz Gatwicka će BA osigurati sve duge letove i letove prema europskim zemljama, ali će otkazati 11 domaćih letova. Naprotiv, neće se otkazati nijedan let njezine podružnice BA Connect.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak će promet u Gatwicku biti normalan, kao i za duge letove na Heathrowu. No BA će iz te zračne luke otkazati 19 letova na kratkim linijama, priopćila je u srijedu.

Tvrtka preporuča putnicima da se putem interneta prijave za let kako ne bi morali čekati u redovima te da se preko njezine internetske stranice upoznaju s novim vladinim odlukama u svezi s ručnom prtljagom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara