British Airwaysom od Londona do Splita za 19 eura

BRITISH AIRWAYS najavio je smanjenje cijena jednosmjernih karata između Dubrovnika i Londona (Gatwick) od 30 eura te između Splita i Londona (Gatwick) od 19 eura. Cijene ne uključuju pristojbe zračnih luka te naknadu za izdavanje karata.

Niže cijene vrijedit će za putovanja od studenog, kada će se između Splita i Londona, kao i tijekom ljeta, letjeti tri puta tjedno. Dubrovnik će s London Gatwickom također tijekom zimskog reda letenja biti povezan s London tri puta tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nije kratkoročni trik, već dugoročno opredijeljenje imati u ponudi niže cijene karata tijekom cijele godine. Naš ljetni red letenja iz Splita za London Gatwick produljujujemo i u zimskoj sezoni kao odgovor na potrebe naših putnika" - izjavila je Mirjana Dostal, direktorica komercijale za hrvatsku podružnicu British Airway.
 
Bez obzira na niže cijene karata one i dalje uključuju besplatnu hranu i piće tijekom leta, raspored sjedenja po želji, besplatnu prtljage do 23 kg te neograničenu kilažu ručne prtljage. 

Putnici karte mogu rezervirati putem www.ba.com koji nije samo portal za rezervacije i kupnju karata, već i turistički vodič.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara