Brojna izaslanstva položila vijence na Mirogoju

U POVODU Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te 11. obljetnice vojno-redarstvene akcije "Oluja" jutros su izaslanstva predsjednika Republike, Vlade, ministarstava obrane, unutarnjih poslova i branitelja, HDZ-a te zagrebačke HVIDR-e položila vijence i zapalila svijeće na zagrebačkom groblju Mirogoj i Krematoriju.

Izaslanstvo predsjednika Republike koje je predvodio načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Josip Lucić, položilo je vijence i zapalilo svijeće ispred Središnjeg križa u Aleji poginulih branitelja iz Domovinskog rata na Mirogoju, a potom i na Krematoriju.

Izaslanstvo Vlade predvodio je ministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić, koji je položio vijenac i zapalio svijeću ispred Središnjeg križa te na grobu prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana na Mirogoju, gdje su zapalila svijeće i vijence položila i izaslanstva MUP-a, MORH-a i Ministarstva branitelja, te HDZ-ovo izaslanstvo koje je predvodila ministrica zaštite okoliša Marina Matulović-Dropulić, a koje je posjetilo i Oltar Domovine na Medvedgradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebačka HVIDR-a je, osim kod Središnjeg križa te na grob Franje Tuđmana, vijence položila i svijeće zapalila i na grob ratnog ministra obrane Gojka Šuška te na Oltaru Domovine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara