Brutalna grupna silovanja šokirala Talijane

MASOVNA brutalna silovanja, koja su učestala u Milanu, Rimu i Bologni, šokirala su talijansku javnost. Rumunji, Marokanci i Albanci u skupinama napadaju mlade parove, prebiju mladića i pred njegovim očima siluju djevojku. U posljednja dva tjedna nasilnici su napali čak šest puta.

Više skupina silovatelja mlade parove napada neovisno o dobu dana, a siluju po obrascu - dečka izvlače iz auta i prebiju ga, da bi zatim višestruko grupno silovali njegovu djevojku. Napadi su u posljednje vrijeme učestali, a mladi parovi koji su prošli stravične napade ispričali su talijanskim medijima svoju strašnu priču.

Nedavno je policija uhvatila petoro Rumunja, među kojima i dvoje maloljetnika, a oni su se čak htjeli nagoditi sa žrtvom nudeći joj kompenzaciju od 25,000 eura.

"Želim da budu osuđeni. Novac mi ne može pomoći da zaboravim i prebolim strahote." - izjavila je 22-godišnja studentica iz Milana.

Brutalni napadi nisu ograničeni "samo" na silovanje djevojaka. Jedan par 19-godišnjaka napali su trojica Albanaca, a osim što su silovali djevojku, homoseksualno su se iživljavali na pretučenom mladiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Banda silovatelja napadala je i usred dana, a jedna je maloljetna djevojka silovana u grmlju s nožem pod grlom i začepljenim ustima.

Maloljetnici su bili meta silovatelja i u Bologni gdje su Marokanci, prijeteći nožem, mladi par koji se ljubio na klupi u parku odvukli od očiju prolaznika. Nakon toga napadači su mladića pretukli, a djevojku silovali.

Talijani su ogorčeni ovakvim sadističkim napadima, a kako piše Talijanska novinarska agencija - AGI, želja za osvetom sve više raste.

Roberto Calderoli, talijanski ministar pozvao je na kastraciju zločinaca: "Ovakva zločinačka djela, kao što je seksualno nasilje, moraju biti sankcionirana istom mjerom, predlažem kemijsku kastraciju. Iako nije kirurška spriječiti će životinje da ponovo napadaju."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara