Brutalno ubojstvo: Djevojčica izbodena 17 puta

UČENICA osmog razreda 13-godišnja Tamara Ivanović brutalno je ubijena sa 17 uboda, najvjerojatnije nožem, u srpskoj Batajnici pri povratku iz škole.

Kako javlja srpski Glas javnosti, tijelo ubijene djevojčice pronađeno je u ponedjeljak iza 21 sat na putu pokraj željezničkog prijelaza.

Nakon završetka nastave nesretna djevojčica vraćala se neosvjetljenom stazom pokraj koje stoje stari željeznički vagoni.

Napadači su djevojčicu izboli najvjerojatnije nožem i ostavili je da iskrvari. Kako javljaju srpski mediji, njezina školska torba nije pretraživana, tako da motiv ubojstva najvjerojatnije nije pljačka.

Zabrinuti što se Tamara nije vratila kući, otac i stric su je krenuli tražiti, da bi nedugo zatim pronašli njezino zgrčeno tijelo u krvi. Djevojčica nije bila pri svijesti, otac i stric su potražili pomoć, no djevojčica je preminula oko 22 sata.

"Ja sam je pronašao na stazi. Ovakav zločin se ne pamti. Taj koji ju je ubio je monstrum." - izjavio je Slažan Milović, stric pokojne djevojčice.

Tijelo djevojčice prevezeno je u beogradski Institut za sudsku medicinu Vojnomedicinske akademije, gdje će se obaviti obdukcija, a sumnje da je djevojčica silovana, otklonjene su, javlja Blic.

Stanovnici mjesta u kojem se dogodilo ubojstvo su u šoku, a jedan od njih se prisjetio da je prije desetak dana na mjestu na kojem je ubijena djevojčica napadnuta jedna djevojka iz susjedstva.

"Bio sam kod susjeda kada je utrčala djevojčica iz susjedstva sva usplahirena. Kazala je da ju je neki manijak pokušao napasti, ali da je uspela pobjeći." - kazao je jedan od mještana Batajnica.

Prema pričama mještana u starim vagonima pokraj mjesta ubojstva spavaju Rumunji i Bugari.

"Gdje god da se zlo desilo, posljednjih godina, bilo je eto tu, kod pruge. Ti vagoni stoje tu još od bombardiranja. I tu su se uselili svakakvi. Drogiraju se, piju... Znate, nije prvi put da nekog napadaju. Ljetos je jedan napao susjedu kad je krenula na posao. Kaže ona, manijak, da je izašao gol iz vagona. Eto, neki se planiraju i odseliti odavde. Plaše se za djecu." - izjavila je stanovnica Batajnice srpskom Blicu.

Policija je privela nekoliko osoba, među kojima i jednog Rumunja, no na mjestu zločina nije pronašla nož. Istraga se nastavlja.

(Foto: Glas javnosti)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara