Brutalno ubojstvo u Srbiji: Vezali ga, tukli i maltretirali do smrti pa sve snimili mobitelom

Foto:

SRPSKA policija je u Jagodini uhitila 38-godišnjeg Sašu Banovića Tobija, 24-godišnjeg Nenada Vlajkovića i 19-godišnju Ljiljanu Milojević zbog monstruoznog ubojstva 47-godišnjeg sugrađanina Životija Živkovića, piše Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žrtvu su u noći između nedjelje i ponedjeljka četiri sata maltretirali i tukli u njegovoj kući, da bi na kraju sve snimili mobitelom. Živkoviću su utvrđene mnogobrojne ozljede glave i tijela, što je izazvalo krvarenje u mozgu i smrt.

"Inicijator ovako gnusnog ubojstva bio je po svemu sudeći Banović, koji je nedavno izašao iz zatvora, a u krvavi pir poveo je kćerku Ljiljanu i njenog dečka Nenada. Njegov motiv za ubojstvo Živkovića bio je minoran. Živković je navodno Banovićevoj majci ove zime otkazao stan u pomoćnoj kući u dvorištu, koji joj je izdavao. Banovićeva majka nije plaćala mjesečne stanarine, pa je zadužila Živkovića za komunalne račune. Ovo je nesvakidašnji zločin, ubijeni se nikome nije zamjerio, živio je mirno i povučeno, roditelji su mu umrli, a on se nikada nije ženio", ispričao je za Blic sugovornik iz policije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara