Čačić: SDP je u velikoj mjeri spreman na ovu situaciju

RADIMIR ČAČIĆ, župan Varaždinske županije i kandidat HNS-a za premijera Republike Hrvatske, smatra kako Račanova ostavka nikako ne može proći bez određenih posljedica za njegovu stranku, no, kako kaže u razgovoru za Index, sasvim je sigurno da je SDP u velikoj mjeri spreman na novonastalu situaciju.

"Očito je da je zdravlje gospodina Račana takvo da je bio prisiljen na ovakav korak. S obzirom na ono što se u posljednjih mjesec, dva događalo s njegovim razvojem bolesti, sigurno je da je SDP u velikoj mjeri spreman na takvu situaciju, no teško je predvidjeti razvoj procesa unutar samog SDP-a", kaže Čačić koji, kao ni većina političara, nije želio špekulitrati o mogućem novom Račanovom nasljedniku, no, kaže, sasvim je sigurno da je Željka Antunović jedan od izglednijih kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što očekujemo je da će SDP naći snage da s novim vodstvom pridobije što veću biračku podršku i da zajedno s nama realizira za Hrvatsku, po našem mišljenju, nužnu promjenu ove štetne vlasti koja je trenutno aktualna", poručuje varaždinski župan.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara