Čačić u Karlovcu na gradilištu kanalizacijskog sustava

MINISTAR javnih radova, obnove i graditeljstva Radimir Čačić večeras je na gradilištu kanalizacijskog sustava u središtu Karlovca, vrijedna 30 milijuna kuna, kazao da je to ministarstvo ove godine u Karlovačkoj županiji uložilo 492 milijuna kuna.

Ulagano je u stanogradnju po POS-u, vodoopskrbu, odvodnju, socijalnu infrastrukturu i općenito obnovu, rekao je ministar, najavivši obnovu vodovodne mreže i gradnju kulturnog centra u Rakovici, gradnju kanalizacijskog sustava u Vojniću, niskonaponske mreže i dječjeg vrtića u Slunju te novih 80 stanova po POS-u u Karlovcu, Dugoj Resi i Ogulinu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarski upit ne troši li on novac državnog proračuna u predizborne svrhe Hrvatske narodne stranke, Čačić je odgovorio da je zadatak svakog ministra da na kraju svog mandata a prije moguće slijedećeg podvuče crtu i položi račun biračima, što se zove demokracija.

Ustvrdio je da je na području posebne državne skrbi u Karlovačkoj županiji 1999. uloženo samo 17 milijuna kuna, a po dvogodišnjim projektima Ministarstva u Županiji je uloženo ukupno 750 milijuna kuna.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara