Čačija stavio mandat na raspolaganje Vladi

Čačija stavio mandat na raspolaganje Vladi
POMOĆNIK ministra unutarnjih poslova Stipe Čačija danas je hrvatskoj Vladi stavio svoj mandat na raspolaganje, priopćio je vladin Ured za odnose s javnošću.

Stipe Čačija navodi da ga je na to potaknuo napis u Slobodnoj Dalmaciji od subote, 24. siječnja pod naslovom "Stipe Čačija 18 godina ne plaća alimentaciju sinu koji živi u bijedi".

Stavljanje mandata na raspolaganje Vladi Čačija smatra "moralnim činom dok se ne utvrdi puna istina o tim navodima".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ističem da sam spreman sam preuzeti odgovornost, kao i da imam duboko razumijevanje za majku i dijete koji su temom spomenutog članka u Slobodnoj Dalmaciji", poručuje Čačija.

Naglašava kako dosad nije imao "pravu potvrdu o očinstvu", a u želji da se utvrdi puna istina spreman se podvrgnuti dodatnim testovima i preuzeti punu odgovornost i sve učinke koji će iz toga proisteći.

"Slobodna Dalmacija" je 24. siječnja, među ostalim, objavila kako je u posjedu pisma kojega je Sinjanka Sanja Jadrijević poslala predsjednicima Republike i Vlade - Stjepanu Mesiću i Ivi Sanaderu te ministrici obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranki Kosor i samom Stipi Čačiji, a u kojemu, uz ostalo, stoji da Stipe Čačija svoga sina u 18 godina njegova života nijednom nije vidio, a kamoli pridonosio za njegovo uzdržavanje. Navodi i da je prije sudskim putem pokušala prisiliti Čačiju da isplaćuje alimentaciju, o kojoj je odlučio Općinski sud u Sinju, ali nije mogla doći do njega, jer mu je, kako navodi, prebivalište uvijek bilo nepoznato.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara