Čestitka ministra Rončevića u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana

U POVODU božićnih i novogodišnjih blagdana ministar obrane Republike Hrvatske Berislav Rončević poslao je danas čestitku djelatnicima i pripadnicima Ministarstva obrane i Oružanih snaga Republike Hrvatske, izvijestilo je Ministarstvo obrane.

"Svim djelatnicima Ministarstva obrane i njihovim obiteljima želim sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu 2005. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Za Ministarstvo obrane i Oružane snage iduća godina će biti godina daljnje izgradnje i jačanja obrambenog sustava Republike Hrvatske. Uvjeren sam da će vaš doprinos u tome biti značajan, čime ćete potvrditi dosadašnje uspjehe u radu kao i pobjede koje ste ostvarili u Domovinskom ratu.

Posebnu čestitku upućujem pripadnicima Ministarstva obrane izvan Domovine, koji nastoje u sklopu mirovnih misija pružiti potporu i osigurati mir ljudima u dalekim krajevima svijeta. Posebno pozdravljam njihove obitelji, sa željom da se njihovi najmiliji sretno vrate kući.

Želim svim djelatnicima Ministarstva obrane i Oružanih snaga da i 2005. godinu obilježe novim radnim uspjesima, na dobrobit svih nas, a Božićno vrijeme neka vas sve obdari srećom, razumijevanjem i blagostanjem", stoji u čestitki ministra obrane Berislava Rončevića.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara