Čestitka predsjednika Mesića u povodu dana državnosti

Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić uputio je danas čestitku svim građanima Hrvatske u povodu Dana državnosti, 25. lipnja.

"Dan državnosti prilika je da se podsjetimo što smo sve napravili, ali i što još trebamo učiniti kako bismo ispunili naše strateške ciljeve - članstvo u euroatlantskim integracijama, a to znači i bolji standard i bolje uvjete života za sve naše građane.

Hrvatsko gospodarstvo već treću godinu za redom ide putem oporavka, a napokon ostvaruje se i davni hrvatski san - cesta koja povezuje unutrašnjost Hrvatske s morem. Hrvatska nastavlja sa sveobuhvatnim reformama pravosudnog sustava i državne uprave, ali i s razvojem građanskog društva i pravne države.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je ove godine napravila krupan korak - predala je molbu za članstvo u Europskoj uniji, pri čemu smo svjesni da daljnji napredak ovisi samo o nama i o našoj spremnosti i volji za ispunjavanjem uvjeta. Uvjeren sam da smo na dobrom putu. Svim građanima Republike Hrvatske čestitam sretan Dan državnosti", kaže u svojoj izjavi predsjednik Mesić.

(Hina) pp mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara