Četiri dana živjela u stanu s mrtvom majkom

POLICIJA u glavnom crnogorskom gradu izvijestila je o slučaju kada su u stanu u centru Podgorice našli beživotno tijelo 73-godišnje Petruše Račević i pored nje, kako se kasnije ispostavilo, njenu psihički bolesnu kćer. Tijelo je već bilo u fazi raspadanja, a prema preliminarnim rezultatima obdukcije, nesretna žena bila je mrtva najmanje četiri dana.

Susjedi osjetili nesnosan smrad

Iz stana u ulici Bulevara Save Kovačevića, počeo se širiti smrad, a susjedi koji žive u istoj zgradi, zvali su obitelj Raičević da pogledaju što se događa, s obzirom na to da nitko nije htio otvoriti vrata stana. Na koncu je u stan ušao jedan od rođaka koji je našao mrtvo tijelo, a kraj nje i svoju psihički oboljelu rođakinju, koja se nije htjela razdvojiti od tijela svoje mrtve majke. Nakon policijskog očevida, koji tek ima otkriti kako je umrla 73-godišnja žena, kćer je prevezena na odjel Psihijatrije bolnice u Podgorici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu Vijesti iz Podgorice, psihički oboljela kćer, bila je očni liječnik, međutim prije nekoliko godina dogodila se tragedija u kojoj je izgubila brata. Njena majka se nije nikada oporavila od gubitka sina, dok je kćer od tada počela pokazivati simptome psihičkih smetnji. Jedno vrijeme bila je hospitalizirana, međutim brzo je puštena kući. Sa svojom majkom živjela je u vrlo neurednom stanu u gotovo nehumanim uvjetima.  

M.M.
Foto:Vijesti.cg.yu

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara